Cancellation policy

**Annuleringsvoorwaarden: **


Standaard annuleringsvoorwaarden:
4 weken, richttijd 15.00 uur
Je kunt tot 4 weken voor aanvang van de reservering (rekentijd 15.00 uur) kosteloos annuleren.


Afwijkende annuleringsvoorwaarden:
Soms zijn er aanbiedingen met afwijkende annuleringsvoorwaarden. In dit geval staan deze genoemd bij de aanbieding. Staat er niets genoemd dan zijn de standaard annuleringsvoorwaarden van toepassing.


Corona annuleringsvoorwaarden: In geval van corona-maatregelen kan de reservering tot 48 uur van te voren geannuleerd worden (richttijd 15.00 uur).

Deze maatregelen zijn: Wanneer toeristische overnachtingen in Winterberg verboden zijn Wanneer er een reisverbod is vanuit of naar Nederland, Belgiƫ of Duitsland

Let op! de 2G maatregelen vallen NIET onder de corona annuleringsvoorwaarden.


Uitgesloten van reserveringen en niet toegestaan in de appartementen:  • Groepen bestaande uit personen van 20 jaar en jonger

  • Groepen van 9 personen of meer (kinderen t/m 2 jr niet meegerekend)

  • Feesten en partijen

  • Geluidsoverlast

  • Huisdieren

  • Roken


Extra waarschuwing:
In Duitsland wordt zeer streng gecontroleerd op het illegaal up- en downloaden van films en muziek etc. De Duitse overheid heeft de bevoegdheid om bij internet providers gegevens op te vragen van personen die illegaal downloaden. De pakkans is nagenoeg 100% en de boetes zeer hoog. Per overtreding 915,00 euro. Wij hebben al enkele gasten gehad die hiermee te maken hebben gehad.
Waarschuwing!!! Als je hebt gedownload dan ontkom je niet aan vervolging.