Meer artikelen
In Winterberg en Sauerland kun je heerlijk motorrijden

In Winterberg en Sauerland kun je heerlijk motorrijden

Motorrijden in Sauerland (waar Winterberg ligt) is een belevenis. Er zijn slingerweggetjes, haarspeldbochten, afdalingen, mooie natuur en pittoreske dorpjes en fantastische vergezichten.

Het Sauerland is een biker-vriendelijk gebied waar wij als bikers echt welkom zijn. Horecagelegenheden en overnachtingsplaatsen benadrukken dat nog eens extra met bordjes 'BIKERS WELKOM'. 

Er zijn enorm veel routes (kant-en-klaar of zelf samen te stellen met je navigatie-apparatuur). Ook kun je bij ons terecht voor informatie.


Overnachten in Sauerland is een makkie voor bikers. Er zijn aardig wat hotels die zich zelfs speciaal op bikers richten. Natuurlijk kun je ook terecht bij een 'algemeen' hotel of wellicht vind je het fijner om met je groepje in een huisje of appartement te zitten.

In dit laatste voorzien wij met WinterbergNu. Wij hebben een aantal appartementen die geschikt zijn voor groepen tot 8 personen. Meer informatie vind je bij de appartementen. Ook kun je bij ons terecht voor mooie routes. We zijn zelf enthousiaste motorrijders en touren heel wat af in het Sauerland.Dit is onze eigen website met de scherpste prijs. Klik hier voor onze accommodaties of stel ons persoonlijk een vraag. Of lees verder met , of ga naar het overzicht van alle artikelen.

Gepubliceerd 26-01-2021 / Copyright © WinterbergNu