Meer artikelen
Kappeberg Lodge, appartement aan de piste

Kappeberg Lodge, appartement aan de piste

Kappeberg Lodge is een van de appartementen van WinterbergNu in Winterberg. Het is een ruim en modern appartement en geschikt voor 8 personen met 2 slaapkamers. 

Ligging

Het is gelegen aan de voet van de Kappe (Kappeberg) en daardoor op loopafstand van de liften en pistes op de Kappeberg. Bij voldoende natuursneeuw kun je op de skies tot aan de voordeur skien. Op 100 meter is ook de skiverhuur. Aan de overkant van de weg is (ongeveer 300 meter) is de skischool Semmler, dit is in hetzelfde gebouw als de skihut Schneewittchen en gelegen aan de Schneewittchen piste.

Op loopafstand vind je ook diverse horeca gelegenheden zoals het Panorama restaurant, het Bobhaus, Schneewittchen skihut en Big Mountain restaurant.


Inrichting en indeling

Het appartement is luxe en stoer ingericht met veel hout en leer. De woonkamer heeft een ruime eethoek en een zitgedeelte. Er is een op keuken met alles wat je nodig hebt zoals vaatwasser, combi-oven/gril met magnetron, koelkast met vriesvak, kookplaat en een Nespresso apparaat. Vanuit de woonkamer kun je naar een van de twee overdekte terrassen (met terrasmeubilair)

Er zijn 2 slaapkamers ieder met 4 slaapplaatsen. Slaapkamer 1 ligt aan de achterkant met toegang tot het tweede overdekt terras. In deze slaapkamer is een ruim 2-persoonsbed en een stapelbed. Slaapkamer 2 ligt aan de voorkant en heeft een enorm 4-persoons stapelbed, bestaande uit 2 boven elkaar gelegen 2-persoonsbedden. Dit is meestal favoriet bij gezinnen met kinderen.

Ski's en skischoenen kunnen in de hal gestald worden


Parkeren

Er is 1 gereserveerde parkeerplaats in de parkeergarage onder het gebouw. Extra parkeergelegenheid is op de algemene parkeerplaats P3 aan de overkant van de weg (250 meter)


Wat is er nog meer te vinden in de buurt van Kappeberg Lodge

De Kappeberg is vooral een berg waar heel veel sportieve activiteiten plaatsvinden en wordt ook wel de 'Erlebnis Berg Kappe' genoemd. Er is een klimbos, een mountain bike Arena en een Bike-Park. Daarnaast is er een speeltuin voor de allerkleinste, een mini-golfbaan en 'Kiss the sky" trampolines. Ook vind je hier een van de zomerrodelbanen en de Erlebnis Brug waarmee je over de boomtoppen kunt lopen. Een van de nieuwste aanwinsten is de zipline waarmee je in een harnas via een baan door het bos over de berg zweeft. Ook kun je met de skilift van beneden aan de Kappeberg naar boven.


Foto's en prijzen Kappeberg Lodge




Dit is onze eigen website met de scherpste prijs. Klik hier voor onze accommodaties of stel ons persoonlijk een vraag. Of lees verder met , of ga naar het overzicht van alle artikelen.

Gepubliceerd 03-02-2021 / Copyright © WinterbergNu