Meer artikelen
Met trein en openbaar vervoer naar Winterberg reizen: kan dat?

Met trein en openbaar vervoer naar Winterberg reizen: kan dat?

Weekendje skiën, midweek wandelen of voor een langere vakantie naar Winterberg? Met ICE International reis je vanaf verschillende station in Nederland ideaal naar Winterberg.

Het station van Winterberg is in 2018 uitgeroepen tot het mooiste (kleine) station van Duitsland.
Comfortabel en snel vanaf Amsterdam Centraal, Utrecht, Schiphol of Rotteram naar Oberhausen, waar je overstapt op de trein naar Dortmund. In Dortmund stap je nog eenmaal over op de intercity richting Winterberg. In Winterberg stap je uit in het centrum van de stad en kan je (sk)ivakantie beginnen.

Vanaf het station kun je een van de bussen of een taxi nemen naar je vakantieverblijf. Taxi's zijn in Winterberg overigens een stuk goedkoper dan in Nederland.

Daarnaast rijden er ook Flixbussen vanuit een aantal Nederlandse plaatsen rechtstreeks naar Winterberg station. Vanaf het station in Winterberg kun je de bus nemen naar je overnachtingsplaats.Dit is onze eigen website met de scherpste prijs. Klik hier voor onze accommodaties of stel ons persoonlijk een vraag. Of lees verder met , of ga naar het overzicht van alle artikelen.

Gepubliceerd 26-01-2021 / Copyright © WinterbergNu